Dacia Logan Coupe !?

Mađarski dizajner je predstavio konceptni dizajn  “Dacia Logan Coupe” . Na temelju slika ovog idejnog projekta, auto-magazin u Velikoj Britaniji je pokrenuo anketu, a kao rezultat se ispostavilo da bi Logan Coupe bio veoma popularan i poželjan

Dacia-Logan_coupe

X-Tomi Dizajn predstavlja na svom blogu model Dacia Coupe , inspiriran novim Logan faceliftom, manji i kraći, s prilagođenim branicima.

Britanaci iz CarThrottle su uzeli ove slike i zamolili čitatelje: Da li je koncept Dacia Coupe “Hot or Not! ? Na ovo pitanje, 241 čitatelja, odnosno 86% svih birača u ovom trenutku,su odgovorili “vruće” (HOT) .

Logan-coupe

Volimo Dacia Sandero: to je pristojan auto za one koji si inače ne bi mogli priuštiti “luksuz” da imaju novi auto. No, što bi se dogodilo kada bi Rumunjski proizvođač automobila doista lansirao kupe ili sportski model?-pitaju se  britanski novinari.

Logan-Coupe-by-XTomi-Design

Novinari Car Throttla su dali odličnu ocjenu za ideju Dacia Coupea , prezentiranu od strane  BT X-Tomi Dizajn-a, iz razloga što super izgleda, ima sportske braniike,te blatobrane koji velike elegantne kotače. “Jednostavni kupe koji izgleda dobro te je jeftiniji od svih drugih “sportskih” modela ” zaključuje britanski časopis.

Mislim i da bi svi vozači Dacie rado parkirali ovakvo nešto i u svoju garažu ,zar ne ? 🙂

Slike u punoj rezoluciji preuzmite na : http://xtomi.blogspot.hu/2014/01/dacia-coupe-2014.html

IZVOR: http://www.dacianews.com/dacia-logan-coupe-concept-design/